ГоловнаТехноСБУ показало роботу ударних безпілотників по техніці окупантів

СБУ показало роботу ударних безпілотників по техніці окупантів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Співробітники СБУ оприлюднили відеоролик, на якому знято роботу українських дронів по позиціям противника. Ролик був викладений ними на загальний огляд відеоплатформи YouTube.

Подробиці

З розміщеного під відеороликом повідомлення випливає, що окупанти не чекають на атаки з повітря. Тим часом, українська армія б’є їх настільки потужно, що статистика ворожих втрат постійно зростає. Безпілотники, що належать СБУ, знищили три російські танки та одну БМП-2.

Безпілотники використовуються у російсько-українському конфлікті досить широко. У зв’язку з цим Мінцифри вирішило запустити спільно з Міноборони та Генштабом проект «Армія дронів». Він спрямований на збирання коштів для придбання 200 розвідувальних безпілотників. Цієї кількості буде достатньо для закриття лінії фронту завдовжки 2 470 кілометрів.

Збір коштів для української армії здійснюється через запущену президентом платформу UNITED24. Пожертвувати ЗСУ можна не лише гроші, а й комерційні коптери. Їх також можна використовувати для розвідки та коригування вогню.

Стрічка новин: