ГоловнаВійськові технологіїТочність ударів перевіряється операторами HIMARS через соцмережі та російські ЗМІ

Точність ударів перевіряється операторами HIMARS через соцмережі та російські ЗМІ

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Українські артилеристи стверджують, що ознайомитися з результативністю стрілянини ракетними снарядами з комплексу HIMARS можна за 20 хвилин після їх запуску в російських ЗМІ. Поставлені Пентагоном ракетні системи є метою окупантів номер один. У зв’язку з цим щодня їх перевозять до іншого місця.

Подробиці

Крім російських ЗМІ, відстежувати результативність ракетних ударів можна через соціальні мережі та Telegram-канали. Про це журналістам CNN розповіли оператори HIMARS. Американські журналісти назвали ракетні комплекси “потужним подарунком США”. На даний момент останні без перебільшення можна вважати найціннішою зброєю ЗСУ. За словами журналістів, комплекс HIMARS, з екіпажем якого їм вдалося поспілкуватись, мав досить серйозну охорону.

Напередодні стало відомо, що кількість сучасних ракетних систем, що перебувають на озброєнні ЗСУ, збільшилася до дев’яти. До HIMARS додалися комплекси M270. По суті це одне і теж, але на гусеничному ходу. До кінця липня Україна має отримати від США ще як мінімум чотири ракетні системи HIMARS, а також ракети GMLRS із дальністю поразки цілей до 85 кілометрів.

Стрічка новин: