ГоловнаТехноПрезентовано перший ударостійкий смартфон із тепловізійною камерою

Презентовано перший ударостійкий смартфон із тепловізійною камерою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія AGM явила світові смартфон Glory G1S для екстремалів, ключовою особливістю якого є потужний модуль теплової камери. Надміцний девайс забезпечить зйомку з частотою 25 кадр/сек. при роздільній здатності 256 x 182p, інформує Gizmochina.

Подробиці

Розробники позиціонують Glory G1S як «відмінний помічник для працюючих в екстремальних умовах професіоналів». Найвища якість зйомки в нічний час забезпечується тепловізором та ІЧ-камерою.

Презентований перший високоміцний смартфон AGM Glory G1S з тепловізійною камерою

Новий смартфон з екраном 6,53” FHD+ має пам’ять 8/128 Гб та керується чіпсетом Snapdragon 480. Є можливість розширення «меморії» до 512 Гб за рахунок MicroSD. Роздільна здатність інфрачервоної та основної камер – 20 та 48 Мп відповідно.

Заявлена ​​автономність при активованій камері – 1 доба (забезпечується за рахунок ємнісного акумулятора на 5500 мА/год.) Захист від впливу зовнішніх факторів – за мілітарним стандартом MIL-STD-810H та протоколами IP68/-69K. Девайс підтримує технологію 5G.

Презентований перший високоміцний смартфон AGM Glory G1S з тепловізійною камерою

Географія продажу високозахищеного смартфону обмежена територією Сполучених Штатів. Вартість пристрою для місцевої публіки – $699, зазначається у публікації.

Стрічка новин: