ГоловнаТехноПредставлені Xiaomi Buds 5: бюджетні конкуренти AirPods із aptX Lossless audio та...

Представлені Xiaomi Buds 5: бюджетні конкуренти AirPods із aptX Lossless audio та широкочастотним ANC

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi провела презентаційну подію для глобального дебюту смартфонів серії Xiaomi 14T і Redmi Note 14. Окрім смартфонів, бренд також представив Xiaomi Buds 5, який спочатку був представлений у Китаї ще в липні 2024 року.

Функції Xiaomi Buds 5

Xiaomi Buds 5 має 11-міліметрові подвійні магнітні динаміки та налаштування Harman AudioEFX, які обіцяють забезпечити чіткий, захоплюючий звук, що підтримується сертифікацією Qualcomm aptX Lossless і Hi-Res Audio.

Buds 5 мають зручну конструкцію напівнавушників та вдосконалене широкочастотне активне шумопоглинання (ANC) із настроюваними режимами та адаптивними опціями штучного інтелекту, що забезпечує чіткий звук у будь-якому середовищі. Для кришталево чистих дзвінків навіть у вітряну погоду навушники мають технологію трьох мікрофонів і вбудовані можливості запису звуку, що робить їх ідеальними для творців контенту.

Представлені Xiaomi Buds 5

Для підключення навушники використовують Bluetooth 5.4 із підтримкою розумного підключення двох пристроїв. Існує також режим низької затримки 73 мс, сумісний із вибраними пристроями Xiaomi та POCO, включаючи Xiaomi MIX Flip, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14, POCO F6 Pro та POCO F6. Бренд пообіцяв додати підтримку більшої кількості моделей у майбутньому.

Навушники обіцяють до 39 годин автономної роботи в цілому з вимкненим ANC і 20 годин з увімкненим ANC. Кожен навушник може працювати 6,5 годин з вимкненим ANC і 3,5 години з увімкненим ANC. Лише за 10 хвилин заряджання користувачі можуть отримати до 2,5 годин відтворення. Навушники також мають захист від пилу та води (IP54), що робить їх відповідним компаньйоном для тренувань.

Ціни

Xiaomi Buds 5 доступні в кольорах Graphite Black, Ceramic White і Titan Gray за ціною 99,99 євро (4600 грн).

Стрічка новин: