ГоловнаТехноУкраїнець створив бот для інформування про появу палива на найближчих заправках

Українець створив бот для інформування про появу палива на найближчих заправках

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Айтішник з Кропивницького створив тг-бот для отримання актуальної інформації про появу пального на заправках країни. Ім’я розробника – Роман Багатий. Створене ним «дітище» називається PetrolAlertUA.

Подробиці

Посилання на створений Романом бот – https://t.me/petrol_alert_bot.

За словами автора, спроби пошуку палива через «МІС Місто» виявилися не найуспішнішими з точки зору зручності користування та швидкості отримання необхідного результату. Як наслідок, Роман вирішив досягти більшої автоматизації процесу пошуку за рахунок внесення низки коректив. Спочатку розробник використовував своє творіння винятково для себе, проте згодом вирішив поділитися пошукачем із співвітчизниками.

Алгоритм роботи PetrolAlertUA

  1. Відстеження наявності «горючки» на заправках найбільших постачальників палива України шляхом аналізу інформації з сайтів АЗС.
  2. Інформування підписників про час появи палива, його кількість та різновиди на конкретних заправних станціях мереж ОККО, WОG, SOCAR та ANP (перелік мереж регулярно змінюється у бік розширення).

Для отримання найповнішої інформації користувачам необхідно адаптувати PetrolAlertUA під свої потреби (прописати назву регіону, вибрати бажаний вид палива тощо)

Стрічка новин: