ГоловнаТехноPro-версія Mi Band 7 отримала GPS-модуль та збільшену АКБ

Pro-версія Mi Band 7 отримала GPS-модуль та збільшену АКБ

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нещодавно Xiaomi вивела на комерційний ринок браслет Mi Band 7. Він був представлений у двох версіях, що відрізняються між собою наявністю/відсутністю NFC-модуля. Китайські мережеві видання стверджують, що насправді лінійка Mi Band 7 складатиметься із трьох моделей браслетів.

Подробиці

Відповідно до наявних у їх розпорядженні відомостей модель Mi Band 7 з шильдиком Pro дебютує на ринку разом із флагманським мобільним пристроєм Xiaomi 12 Ultra. Напередодні засновник Xiaomi Л. Цзюнь повідомив, що угода про стратегічне партнерство, укладену з компанією Leica, принесла свої перші плоди. Підприємець підкреслив, що досягнуті партнерами результати виявилися вищими за найсміливіші очікування.

Pro-версія браслета може похвалитися наявністю більш ємної АКБ та GPS-модуля. Отже, автономність роботи пристрою збільшилася. Завдяки наявності GPS-модуля користувачам більше не доведеться носити із собою смартфон для моніторингу переміщень. У продажу Pro-версія має з’явитись у липні.

Нагадаємо, що новий браслет комплектується виробником 1,62″ екраном з матрицею AMOLED. Він на 25% більше, ніж у попередників. Пристрій отримав більш потужний чіп. Воно підтримує 120 різних спортивних режимів.

Стрічка новин: