ГоловнаТехноНазвано смартфони Samsung, які отримають One UI 4.1 на Android 12

Названо смартфони Samsung, які отримають One UI 4.1 на Android 12

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація Самсунг визначилася з одержувачами анонсованої в лютому прошивки One UI 4.1. Фірмовий шар кастомізації вперше було встановлено на презентований тоді Galaxy S22. Ближче до кінця березня нове ПЗ отримали ще два смартфони південнокорейського виробника.

Деталі

Проведене дослідження продемонструвало задоволеність публіки запропонованим рішенням. Як наслідок, список пристроїв-одержувачів було значно розширено. Прошивка постачається в парі з Android 12.

Головні відмінності One UI 4.1 від попередніх версій – видозмінений інтерфейс з розширеними можливостями персоналізації та безліччю небачених раніше функцій та ефектів.

Нова версія оболочки оснащена опцією розширення оперативної пам’яті на 2-8 Гб.

Загальна кількість пристроїв-одержувачів – 69. На деякі з них прошивка прилетить, оминаючи попередню версію 4.0. Жирним шрифтом виділено девайси, що отримали вперше оболочку.

Названі смартфони Samsung, які отримають прошивку One UI 4.1 на Android 12Названі смартфони Samsung, які отримають прошивку One UI 4.1 на Android 12Названі смартфони Samsung, які отримають прошивку One UI 4.1 на Android 12

Названі смартфони Samsung, які отримають прошивку One UI 4.1 на Android 12Названі смартфони Samsung, які отримають прошивку One UI 4.1 на Android 12

Стрічка новин: