ГоловнаВійськові технологіїРосіяни встановили на БПЛА «Мисливець» ракети від новітнього винищувача

Росіяни встановили на БПЛА «Мисливець» ракети від новітнього винищувача

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Конструктори ОКБ «Сухий» оснастили ударний дрон С-70Б «Мисливець» ракетами «повітря-земля», які перебувають на озброєнні Су-57. Цього тижня «Мисливець» вразив у ході випробувань керованими ракетами наземні цілі.

Подробиці

За даними пропагандистського агентства РІА Новини, запуск ракет із наземних цілей був здійснений з експериментального зразка важкого дрону. У ході випробувань конструктори «Сухого» застосували кілька типів ракетної зброї, що перебуває на озброєнні перспективного російського винищувача.

Журналісти інформагентства посилаються на неназване джерело, за словами якого, під час тестових стрільб «Мисливець» успішно вразив малорозмірні замасковані цілі у темний та світлий час доби. Тяжкий дрон може вражати ракетами наземні цілі за будь-яких погодних умов.

БПЛА "Мисливець"

У січні РІА «Новости» повідомило про застосування на випробуваннях «Мисливця» некерованого озброєння. Дрон успішно вразив цілі вільнопадаючими авіабомбами.

Варто зазначити, що на даний момент Росія має в своєму розпорядженні два безпілотники «Мисливець». Йдеться про експериментальний та дослідницький зразки. Російська корпорація «Ростех» обіцяє розпочати серійне складання стелс-безпілотників у 2023 році. За словами українських експертів, про це не може бути й мови. Росія не в змозі самостійно виробляти напівпровідникові вироби та інші компоненти. Придбати їх за кордоном “Ростех” не зможе через санкції.

Стрічка новин: