ГоловнаТехноTelegram відмовився від слогану "безкоштовний назавжди" перед запуском підписки

Telegram відмовився від слогану “безкоштовний назавжди” перед запуском підписки

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Після встановлення програми Telegram користувачам пропонується встановити початкові налаштування. На екрані початкових налаштувань актуальної версії Android-аплету можна побачити напис “Telegram безкоштовний назавжди”. Спочатку вона означала, що у месенджері немає підписок та реклами. Рекламні оголошення в Telegram з’явилися восени минулого року. Вони демонструються користувачам у релевантних за тематикою великих каналах. Щодо підписок, то вони з’являться у ньому найближчим часом.

Подробиці

У розпорядженні професійного розробника А. Палуцці була тестова версія месенджера для Android-смартфонів. Замість звичного напису на екрані початкових налаштувань месенджера користувачам демонструється повідомлення про те, що хмарним сховищем для медіаконтента та чатів вони можуть користуватися на безоплатній основі. Написи “безкоштовний назавжди” на екрані немає.

На думку Палуцці, відмова від рекламного слогану пояснюється швидким запуском у месенджері підписної моделі. Відомо, що власники Premium-акаунтів позначатимуться за допомогою спеціального бейджу. Вони зможуть розраховувати на отримання доступу до збільшених лімітів та повноекранних стікерів.

Стрічка новин: