ГоловнаБанкінг"Приватбанк" став активно блокувати карти українців

“Приватбанк” став активно блокувати карти українців

Українці продовжують сипати скаргами на адресу «Приватбанку». Свіжа порція претензій стосується необгрунтованого блокування карт. Кількість відповідних скарг за одну лише годину вівторка – 2.

Подробиці

Автор першого звернення поскаржився на блокування картки через те що, на на неї помилково зарахувались кошти. З тексту претензії випливає, що якийсь відправник помилився з номером «пластика», після чого отримав свої гроші назад. Клієнт, на карту якого перераховувались кошти, позбувся доступу до своїх грошей. Розблокувати картковий рахунок співробітники «Приватбанку» не поспішають і годують користувача обіцянками.

Автор другої претензії заявив, що фінінстітут «наклав лапу» на переказ коштів з-за кордону. В результаті сім’я заробітчанина залишилася без засобів до існування в період дії карантинних обмежень. Повертати доступ до засобів кредитна установа не поспішає, незважаючи на отримання документів, що підтверджують легальне походження коштів. За словами автора скарги, співробітники банку «тягнуть волинку» майже півмісяця.

Відповідь «балакучих голів» фінустанови на обидві претензії – пропозиція продовжити з’ясування обставин в особистих повідомленнях. Виходячи з досвіду нашого читача, результатом «відведення» спілкування з публічної площини є «забалакування» проблеми співробітниками« Привату».

"Приватбанк" став блокувати карти українців з лякаючою частотою"Приватбанк" став блокувати карти українців з лякаючою частотою

Нагадаємо, що останнім часом необґрунтовані блокування карт знайшли масовий характер. Цією практикою не гребує і monobank, засновниками якого є екс-співробітники “Привату”. Один з найбільш кричущих випадків – заморозка транзакції на суму трохи більше 5 (!!!) доларів.

Кілька днів тому стало відомо, що обидві організації першими в Україні почнуть автоматично арештовувати рахунки звичайних громадян. І той, і інший банк також відзначилися відмовою від власних заяв після втручання керівництва СБУ.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...