ГоловнаТехноНазвано основну відмінність гонконгських смартфонів Infinix від китайських Realme та Xiaomi

Названо основну відмінність гонконгських смартфонів Infinix від китайських Realme та Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Напередодні компанія Infinix із Гонконгу вивела на ринок нову модель смартфона Note 12 Pro з підтримкою 4G. Однією з основних конкурентних переваг новинки є відносно низька ціна. Придбати пристрій можна за 13800 грн.

Подробиці

Із позиціонуванням нового апарату від Infinix є певні проблеми. Справа в тому, що в Note 12 Pro є риси як «зарядженого» бюджетника, так і представника середнього класу. Наприклад, основна тильна камера в смартфоні використовується 108 МП датчик від Samsung HM6. Останній можна зустріти у моделі Realme 9, що представлена ​​у середньоціновому сегменті.

Infinix Note 12 Pro 4G

Як апаратна основа в «розумній» трубці від Infinix використовується 4G-чіп Helio G99. Його можна порівняти за технічними характеристиками із «старшим» 5G-процесором Dimensity 810.

Напівпровідниковий пристрій виробляється по 6-нм техпроцесу. Крім цього, Helio G99 дуже економічний. Для порівняння: близький за класом апарат Redmi Note 11S від компанії Xiaomi комплектується 12-нм чіпом Helio 96. Неважко здогадатися, що 12-нм процесор є менш технологічний.

До недоліків Note 12 Pro можна віднести некоректне перенесення кольорів камери і посередній режим нічної зйомки. Крім цього, 33-ватне заряджання на повну силу не використовується.

За такими параметрами, як надійність, автономність та швидкість роботи, Note 12 Pro жодних нарікань не викликає. Якщо гонконзькому бренду вдасться знизити ціну на апарат, то високий рівень попиту девайсу забезпечений.

Стрічка новин: