ГоловнаТехноVisa випустила в ОАЕ криптову карту для VIP-персон

Visa випустила в ОАЕ криптову карту для VIP-персон

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Платіжна система Visa представила в ОАЕ новий картковий продукт для VIP-персон. Йдеться про криптовалютну карту bitcoinblack. Продукт є ексклюзивним. Кількість власників становить 10 000 чол. Платіжна система включила їх у спеціальний перелік. За допомогою картки bitcoinblack можна конвертувати BTC та інші провідні цифрові валюти у фіат.

Подробиці

Нова карта має високий рівень захисту. Її власники можуть розраховувати на певні привілеї (відсутність обмежень на витрати), а також та винагороди у розмірі 10% від витрат у токенах SPND.

Новий картковий продукт Visa орієнтований на заможних бізнесменів. Нараховані в якості винагороди токени SPND власники зможуть витрачати у спеціальному маркетплейсі з люксовими товарами. Запуск онлайн-бутика відбудеться найближчим часом. Там будуть доступні дорогі речі, такі як портмоне, годинники, автотранспортні засоби, чартерні рейси тощо.

Гендиректор bitcoinblack П. Чанд із цього приводу зазначив, що зарахування криптовалюти на картковий рахунок здійснюється за допомогою веб-додатку. Незабаром власникам ексклюзивних карт стане доступний безпечний гаманець bitcoinblack. Він дозволить отримати доступ до кращих коефіцієнтів конвертації та високих лімітів.

Стрічка новин: