ГоловнаТехноНазваний простий спосіб створення резервної копії медіаконтенту у Viber

Названий простий спосіб створення резервної копії медіаконтенту у Viber

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Після початку агресії з боку РФ популярність месенджерів серед українських користувачів помітно зросла. Це пояснюється тим, що вони використовують їх для спілкування з близькими та ознайомлення із останніми новинами з фронту. Viber по праву вважається одним із найбільш затребуваних серед українців месенджерів. Багато людей користуються не тільки мобільною, а й десктопною версією. Щоб в обох версіях відображався той самий вміст, їх необхідно синхронізувати.

Подробиці

За допомогою програми Viber Desktop можна створювати резервні копії не тільки діалогів, а й медіаконтенту (фотознімки, відео, документи тощо). Перед синхронізацією необхідно оновити мобільний додаток до останньої версії. Після відкриття Viber Desktop ви побачите кнопку «Синхронізувати». Після натискання на неї потрібно підтвердити синхронізацію даних у мобільному додатку, натиснувши аналогічну кнопку.

Тривалість процедури буде залежати від кількості діалогів, фотографій, відео та документів. Закривати десктопну версію Viber до закінчення синхронізації не можна.

 

Стрічка новин: