ГоловнаТехноСтало відомо, де пропадав Ілон Маск із 21 червня

Стало відомо, де пропадав Ілон Маск із 21 червня

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Цього тижня передплатники американського мільярдера Маска звернули увагу на той факт, що остання публікація у Twitter була зроблена ним 21 червня. Цього ж дня Маск виступив із відеозв’язку на форумі в Катарі. Це булв остання його поява на людях. Передплатники передбачили, що у підприємця виникли проблеми зі здоров’ям.

Подробиці

Сьогодні засновник Tesla з’явився у Twitter. Як виявилося, за час відсутності медійного простору бізнесмен встиг поспілкуватись з Папою Римським. За словами мільярдера, зустріч із понтифіком була для нього великою честю. Розкривати її деталі у Twitter Маск не став. Водночас він зробив у сервісі мікроблогів кілька нових публікацій. В одному з постів підприємець процитував Єжика Соніка.

Журналісти видання Axios підрахували, що до 16.06.2022 Маск публікував у Twitter щодня в середньому до 21 посту. Таким чином, протягом тижня він встигав зробити 145 постів. З 16.06.2022 активність Маска почала падати. У період з 21.06.2022 по 30.06.2022 мільярдер не опублікував у своєму Twitter-акаунті жодного посту.

Перед відходом у відпустку Маск розмістив у сервісі мікроблогів фотознімок з цінами на бензин на одній з американських АЗС. Це був натяк на те, що електрокарам Tesla бензин не потрібний.

Стрічка новин: