ГоловнаТехноПредставлено геймерський монітор ASUS ROG Strix XG16 з батареєю на 7800 мА/год

Представлено геймерський монітор ASUS ROG Strix XG16 з батареєю на 7800 мА/год

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Монітор для геймерів ROG Strix XG16 представлений компанією ASUS в Індії. Портативний пристрій з екраном 15,6” оснащений вбудованою батареєю, підтримує NVIDIA G-SYNC та частоту оновлення до 144 Гц, інформує Gizmochina.

Девайс може похвалитися великою кількістю яскравих кольорів і неймовірно плавною графікою. Автономність монітора – 3 години у режимі безперервного ігрового процесу. Такий вражаючий результат забезпечується ємнісним акумулятором на 7800 мА/год. Адаптер швидкого заряджання дозволяє наповнювати пристрій необхідною для роботи енергією всього за 90 хвилин.

Геймерский монитор ASUS ROG Strix XG16 с батареей на 7800 мА/ч и NVIDIA G-SYNC представлен в Индии

 

Інші особливості ROG Strix XG16 – два режими перегляду (портретний та ландшафтний), можливість вибору оптимального кута нахилу, додатковий штатив для балансування, порти USB-C (2) та HDMI (1).

Девайс доступний для покупки у чорному та білому кольоровому виконанні. Рекомендована ціна для індійського ринку в рупіях – від ₹60 999, що еквівалентно 773 доларам США.

Попередником ROG Strix XG16 в сегменті ігрових моніторів «АСУС» є презентований близько місяця тому назад ROG SWIFT із складаною підставкою, зазначається в публікації.

Стрічка новин: