ГоловнаТехноУ Росії закінчуються запаси безпілотників

У Росії закінчуються запаси безпілотників

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Окупаційні війська зіткнулися з нестачею безпілотників. Наявні в Росії запаси дронів вичерпуються. У зв’язку із цим ЗС РФ доводиться використовувати проти української армії літальні апарати МНС. Про це у Facebook повідомив Генштаб ЗСУ.

Подробиці

У повідомленні наголошується, що противник втрачає дрони на всіх напрямках. В умовах жорсткої нестачі БПЛА російські війська почали застосовувати в Україні апарати МНС РФ. Наприклад, 1 червня українським військовим вдалося «приземлити» одразу сім ворожих дронів. З моменту початку російського вторгнення в небі над Україною було збито понад 500 літальних апаратів.

У умовах санкцій російські підприємства ОПК неспроможні закуповувати електронні компоненти для дронов у країнах. Самостійно виробляти їх Російська Федерація неспроможна через технологічну відсталость. У свій час російські військовослужбовці використовували для ведення розвідки споживчі коптери виробництва DJI. Після озвучених офіційним Києвом претензій китайська компанія згорнула роботу на російському ринку. Таким чином, росіянам нема де брати БПЛА для використання у війні проти України.

Стрічка новин: