ГоловнаТехноWhatsApp стане платним при використанні декількох пристроїв

WhatsApp стане платним при використанні декількох пристроїв

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Команда «ВотсАпп» випробовує новий план підписки для підприємств та бізнесу. Його назва – WhatsApp Premium. Зараз проект знаходиться на стадії бета-тестування, інформує WaBetaInfo.

WhatsApp Premium - новий план підписки для бізнесу та підприємств

Преміальний пакет працюватиме на всіх версіях месенджера (iOS, Android та Desktop). Нав’язувати його нікому не будуть (перехід на новий план підписки – справа суто добровільна). Розробники стверджують, що комерсанти, що скористалися WhatsApp Premium, зможуть підв’язувати до одного акаунту до 10 пристроїв за допомогою опції «Мульти-девайс».

WhatsApp Premium - новий план підписки для бізнесу та підприємств

«ВотсАпп» планує надати користувачам преміального пакету можливість формування унікального бізнес-посилання для швидкого зв’язку з клієнтами (приклад такого посилання – wa.me/wabetainfo). Випадково згенероване посилання можна буде перейменувати на розсуд передплатника.

– Користувацьке коротке посилання не є ім’ям користувача, але воно унікальне, тому завжди відкриватиме конкретний бізнес-чат. Зверніть увагу, що ви зможете міняти коротке посилання користувача раз на 90 днів, – зазначається в анонсі.

Наразі невідомі ні терміни випуску стабільної версії WhatsApp Premium, ні вартість підписки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: