ГоловнаТехноПредставлений найдешевший у світі складний смартфон

Представлений найдешевший у світі складний смартфон

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Китайський бренд Blackview анонсував швидкий випуск нового смартфона свого виробництва під назвою HERO 10 у форм-факторі “фліп”. Новинка позиціонується як найдоступніша модель у сегменті “розкладачок”.

Подробиці

Презентація має відбутися сьогодні, 20 травня. З нагоди цієї події розробник пропонує знижку 50% і подарунок для перших 100 покупців.

На AliExpress з'явився найдешевший у світі складаний смартфон

HERO 10 володіє великим дисплеєм AMOLED 6,9″/2560х1080р. з сертифікацією TÜV SÜD Low Blue Light і ШІМ-регулюванням яскравості на рівні 1920 Гц, що робить експлуатацію апарату комфортною навіть при вкрай слабкому освітленні.

На AliExpress з'явився найдешевший у світі складаний смартфон

Завдяки ультратонкому склу і надійному шарніру у формі краплі, смартфон здатний згинатися під кутами 30-150° (глибина вигину при цьому не перевищує 0,17 мм). Основний екран розрахований на 250 тис. складань/розкладань, що гарантує довгий термін служби. Зовнішній дисплей, у свою чергу, надає швидкий доступ до основних функцій.

На AliExpress з'явився найдешевший у світі складаний смартфон

Важливою особливістю HERO 10 є оптика. Смартфон оснащено 108-мегапіксельним об’єктивом Samsung і двома допоміжними камерами: 8-мегапіксельним “надширококутником” і 32-мегапіксельним селфі-датчиком (останній поліпшено за допомогою новітніх алгоритмів ArcSoft 9.0).

У пристрої використовується Android 13/DokeOS 4.0 і функція Dynamic Island, яка відображає дії в реальному часі та дає змогу швидко отримувати доступ і контроль над ними.

“Серцем” новинки є чип-система Helio G99 у поєднанні з 36 гігабайтами оперативної пам’яті (фізичної та віртуальної на 12 і 24 Гб відповідно). Об’єм сховища смартфона – 256 Гб, результат тестування пристрою в AnTuTu – 442 746 балів.

На AliExpress з'явився найдешевший у світі складаний смартфон

Знижка на HERO 10 у розмірі 50% надається за умови купівлі гаджета на “АліЕкспресі” протягом 20 травня-07 червня. У цей період купити новинку можна буде за $429. Першій сотні покупців обіцяно як безкоштовний “доважок” смарт-годинник W50 з підтримкою блютуз-дзвінків.

Головні новини: