ГоловнаТехноAndroid 15 суттєво збільшить тривалість роботи смартфонів

Android 15 суттєво збільшить тривалість роботи смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Встановлення Android 15 дасть змогу смартфонам працювати довше на кілька годин за рахунок проведеної фахівцями “Гугла” оптимізації фонових завдань. Інформація про неминучість зростання автономності надійшла від редакції тематичного порталу Android Authority.

Детально

Згідно з публікацією, швидкість переходу апаратів у режим очікування зросте наполовину (+50%) порівняно з чотирнадцятою версією “зеленого робота”. Даний режим активується під час перебування смартфона в нерухомому стані протягом деякого проміжку часу за умови вимкненого екрана. На цій стадії додатки позбавляються доступу до інтернету і ресурсоємних служб, що позитивно позначається на тривалості роботи пристрою.

Апдейт торкнеться всіх гаджетів-одержувачів Android 15 і операційки для портативних девайсів WearOS 6, офіційна прем’єра якої запланована на 2025 рік.

Після виходу “п’ятнадцятки” користувачі зможуть шукати вимкнені пристрої, захищати себе від шахраїв-“дзвонарів” за допомогою ШІ, “заморожувати” неактивне ПЗ, що втратило актуальність, а також автоматично під’єднувати телефон до супутника в умовах відсутності зв’язку.

Головні новини: