ГоловнаТехноІнновація від Xiaomi: стіл для швидкої бездротової зарядки смартфонів

Інновація від Xiaomi: стіл для швидкої бездротової зарядки смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Наче бездротового зарядного пристрою, який може зарядити смартфон, було недостатньо, Xiaomi випускає стіл для бездротової швидкої зарядки. Минулого року компанія випустила зарядний пристрій Xiaomi Multi-coil Wireless Charger. Цього разу застосована та сама технологія, але вже на всьому столі.

Подробиці

Стіл для швидкої зарядки Xiaomi, швидше за все, є лише прототипом більш збалансованого пристрою. Хоча прототип столу має до 19 зарядних котушок Qi. Це дозволяє заряджати до 19 або більше пристроїв одночасно. Швидкість зарядних котушок значно зменшується, коли ви додаєте в мікс більше пристроїв. Стіл для бездротової зарядки забезпечує заряджання до 20 Вт на пристрій, якщо ви не використовуєте більше трьох пристроїв.

Fast Charging Desk

Чи підтримує стіл для швидкого заряджання провідну зарядку

На жаль ні. На даний момент стіл підтримує лише бездротову зарядку Qi і використовує вищезгадані 19 котушок для заряджання приєднаних до нього пристроїв.

За словами Xiaomi, ви можете заряджати будь-що на столі, від смартфонів до планшетів, навушників або навіть смарт-зубних щіток, якщо пристрій, який ви збираєтеся заряджати, підтримує стандарт бездротової зарядки Qi.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: