ГоловнаТехноXiaomi представила недорогі навушники з Bluetooth 5.4 та гарною автономністю

Xiaomi представила недорогі навушники з Bluetooth 5.4 та гарною автономністю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок бездротової гарнітури навушниками Redmi Buds 6 Vitality Edition. з технологією Bluetooth 5.4 і автономністю до 30 годин за умови використання зарядного кейса.

Подробиці

Дизайн новинки нагадує попередню модель Redmi Buds 5, але відрізняється формою корпусу – тепер він виконаний у квадратному форматі та належить до типу In Ear без амбушур.

Xiaomi представила недорогі навушники з Bluetooth 5.4 за символічною ціною

Основні характеристики нового аксесуара Edition включають 14,2-міліметровий динамічний драйвер, що забезпечує якісне звучання з глибокими басами і чистими середніми і високими частотами. Навушники оснащені сенсорним управлінням і підтримують функцію шумозаглушення під час дзвінків і систему швидкого наповнення енергією (10 хвилин зарядки забезпечують 1 годину відтворення музики).

Для зручності користувачів передбачена повна інтеграція з операційними системами HyperOS і MIUI, а також підтримка основних голосових помічників. Серед інших особливостей – підтримка Google Fast Pair.

Старт продажів пристрою на території Китаю анонсовано на 20 травня. Розробники оцінили своє дітище всього лише в ¥99, що еквівалентно €12,50. Презентація аксесуара на світовому ринку відбудеться пізніше.

Головні новини: