ГоловнаВійськові технологіїЕксперти прогнозують, що Bitcoin подешевшає до 15 000 USD

Експерти прогнозують, що Bitcoin подешевшає до 15 000 USD

Криптовалютний ринок переживає далеко не найкращі часи. Починаючи з п’ятого травня вартість віртуальної валюти біткоїн безперервно знижувалась. Після BTC дешевшали й інші токени, зокрема Ethereum. За словами аналітиків, ринок падає через збільшення керівництвом ФРС відсоткової ставки. На тлі зростання інфляції в США регулювальному органу доведеться переглядати ставку частіше.

Подробиці

Провідні економісти стверджують, що світ стоїть на порозі чергової фінансової кризи. Наразі під загрозою знецінення знаходяться всі активи за винятком золота. Цифрові валюти вважаються високоризиковими активами. У зв’язку з цим токени можуть падати у ціні швидше, ніж, наприклад, акції.

Падіння курсу біткоїну

На думку А. Хомського з ICB Fund, корекція курсу біткоїну триватиме кілька місяців. В результаті основна криптовалюта подешевшає до 15000 USD. За поточних умов ризикувати інвестори не готові. У зв’язку з цим намагаються захиститися від інфляції за допомогою сировинного сектора. Найближчим часом чекати зростання курсу BTC криптоінвесторам безперечно не варто.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно