ГоловнаТехноXiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40...

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною міцністю і надійністю.

Подробиці

Новий кабель виготовлено з високоякісних матеріалів, включно з плетеною сіткою для збільшення стійкості до скручування, і має посилені кінці, що забезпечує його довговічність.

Xiaomi представила

Внутрішня частина аксесуара також виконана з урахуванням міцності: на кожен метр довжини припадає коаксіальна жила з плетеного дроту, що збільшує опір.

USB-кабель здатний підтримувати зарядку потужністю до 240W, що дає змогу заряджати не тільки смартфони, а й ноутбуки. Підтримка протоколу PD 3.1 забезпечує безпечне наповнення енергією більшості смартфонів на швидкостях 120, 90 і 67 Ватт.

Швидкість передачі даних Xiaomi 6A USB4 досягає 40 Гбіт/сек, що робить його ідеальним інструментом для передачі відео високої роздільної здатності, включно з 8К-форматом із частотою 60 Гц.

Розробники оцінили своє дітище в ¥99, що еквівалентно €12,50. Даних про презентацію аксесуара на світовому ринку поки немає, однак поява новинки на AliExpress – справа найближчого часу.

Головні новини: