ГоловнаТехноXiaomi презентувала 100-доларову «розумну» варильну поверхню MIJIA

Xiaomi презентувала 100-доларову «розумну» варильну поверхню MIJIA

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила свою нову розробку – розумну газову плиту MIJIA S2. Цей високоефективний прилад, крім потужної вогневої сили, має функцію захисту від випадкового загоряння.

Подробиці

Модель здатна забезпечити максимальну вогневу потужність 5200W у режимі природного газу та 4800W у режимі скрапленого газу. Протипожежна кришка виготовлена з латуні, що має високу теплопровідність.

Xiaomi презентувала

Обгорнута конструкція каміна забезпечує рівномірний розподіл вогневої потужності та покращену продуктивність приготування. Накопичувальний диск нового покоління використовує потовщений матеріал і технологію тривимірного змішування кисню, досягаючи термічного ККД до 65%. Прецизійна ручка корпусу клапана з кутом повороту 230 градусів дає змогу здійснювати багатоступеневе точне регулювання вогневої потужності відповідно до різних вимог до приготування їжі.

Новинка вирізняється не тільки функціональністю, а й естетикою. Головка плити та решітка для каструль легко знімаються для чищення, а панель плити із загартованого скла також легко очищається. Для забезпечення максимальної безпеки плита пройшла шість випробувань на герметичність газопроводу та системи згоряння. Крім того, прилад підтримує функцію захисту від випадкового загоряння.

Xiaomi презентувала

Модель S2 має низку інтелектуальних функцій, а саме підтримує нагадування про низький заряд батареї та автоматично поглинає масляний дим для більшого комфорту та зручності під час приготування їжі. Якщо плита безперервно використовується понад одну годину, додаток MIJIA нагадає користувачеві, щоб запобігти можливим нещасним випадкам через недбалість.

Ціна пристрою в перерахунку з юанів – близько $118. Прилад можна придбати на різних роздрібних платформах, включно з JD.com.

Головні новини: