ГоловнаВійськові технологіїУ Мережі засвітилася чергова версія російського «танк-сараю» з новим підходом до бронювання...

У Мережі засвітилася чергова версія російського «танк-сараю» з новим підходом до бронювання та боротьби з мінами

Армія окупантів продовжує приростати “сараями” на базі Т-72 з усе більш різноманітними конструкціями.

Подробиці

Одна з останніх версій цього пепелаца, виявлена в лавах противника, на додачу до суцільної захисної конструкції з металевих листів отримала “навар” з антидронових решіток мангального типу. Такі “виверти” фантазії агресорських “кулібіних” стають дедалі масовішим явищем в армії окупантів.

У Мережі засвітилася чергова версія російського

Нова версія “сараю”, яку росіяни голосно називають “Цар-танком”, створена на базі Т-72 і вирізняється новим підходом до бронювання і захисту від мін. Увагу привертає використання додаткових листів металу, посилених решітками, що запобігає передчасному підриву бойової частини. Крім того, бронювання танка включає в себе металеву сітку, металеві листи, динамічний захист і основну броню.

Ця конструкція робить танк менш уразливим для FPV-дронів, які вимагають точного попадання у вразливі зони машини.

Деякі екземпляри подібних “сараїв” примудрилися підірватися на мінах, незважаючи на використання мінних тралів. У нових версіях таких “царів” встановлено каткові мінні трали типу КМТ-5 або КМТ-7, що викликають передчасну детонацію мін під вагою трала.

Танк-сараї, незважаючи на свою назву, не використовуються для ведення вогню з гармати через обмеження в наведенні, а скоріше служать для транспортування особового складу і вантажів.

У Мережі засвітилася чергова версія російського

Для зниження ефективності таких пепелаців українцям необхідно наситити протитанкову оборону всіма видами засобів ураження (використання одних лише FPV-дронів приносить вкрай обмежений ефект).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно