ГоловнаБанкінгНезважаючи на війну, monobank продовжує вимагати від клієнтів відсотки

Незважаючи на війну, monobank продовжує вимагати від клієнтів відсотки

Клієнти monobank, які користуються кредитним лімітом, виявили, що 1 квітня банк списав 3,1%. Комісія була утримана із позичальників, які не встигли погасити заборгованість до 1 квітня. Крім цього, кредитна організація списала з карткових рахунків клієнтів платежі за кредитами готівкою, покупками частинами та розстрочками.

Подробиці

Події банку викликали справедливу критику з боку позичальників. Через військові дії, що почалися 24 лютого, багато хто з них втратив можливість обслуговувати заборгованість. Відсотки були нараховані банком навіть тим клієнтам, які мали кошти на закриття боргів. Справа в тому, що внести гроші через термінал не можна. Поповнити картковий рахунок можна лише у банківських відділеннях «УкрГазбанку», які через війну працюють із перебоями.

Клієнти monobank почали висловлювати обурення у соціальних мережах. CEO банку О. Гороховському довелося пояснювати широкому загалу принцип роботи банку.

Пост Олега Гороховського у Facebook

Одному з клієнтів monobank вдалося виїхати із сім’єю із заблокованого військами окупанта Маріуполя. Чоловік передав привіт Горохівському. Він назвав його “найефективнішим CEO століття”. За словами клієнта, багато жителів Маріуполя лежать мертві у своїх дворах. Усім банк нарахував відсотки використання позикових коштів. Люди, яким вдалося вирватись з пекла, отримали від банківської установи «приємний бонус» у вигляді нарахованих відсотків. За словами чоловіка, банк вчинив “по-братськи”.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно