ГоловнаБанкінгMonobank запровадив дружні "Банки" для спільних зборів на велику мету

Monobank запровадив дружні “Банки” для спільних зборів на велику мету

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Monobank повідомив про появу нової функції – дружніх “Банок”, що дозволяють разом збирати кошти на спільні цілі. Особливості новинки на своєму тг-каналі описав співзасновник фінустанови Олег Гороховський.

Подробиці

Місія функції – надання користувачам допуску до створення власних “Банок” і можливості приєднання до вже створених. Це, за задумом ініціаторів нововведення, дасть змогу громадянам “разом досягати великих цілей”.

Monobank запровадив дружні "Банки" для спільних зборів на велику мету

Зі слів Гороховського, ця функція була натхненна популярними в соцмережах дружніми зборами. Тепер же вона стала офіційною функцією Monobank.

Для використання новинки організатор збору створює “Банку” і встановлює мету збору, до якого можуть приєднатися всі охочі. Учасники можуть відстежувати динаміку накопичення коштів і робити свій внесок. Гроші надходять безпосередньо на рахунок організатора, забезпечуючи прозорість і зручність управління збором.

Гороховський заявив про необхідність оновлення застосунку для успішного користування новим інструментом, який полегшить організацію дружніх зборів і зробить процес зручнішим для всіх учасників.

Головні новини: