ГоловнаТехноУ штатному редакторі Windows з'явилася популярна функція з Photoshop

У штатному редакторі Windows з’явилася популярна функція з Photoshop

Останній апдейт привніс у штатний редактор Windows кілька нововведень. Зокрема, в Paint з’явилися функції створення зображень за описом і видалення фону з фото.

Подробиці

Нагадаємо, що видалення фону вважається однією з найпопулярніших функцій у Photoshop. Об’єкт для видалення визначається Paint автоматично. Про це йдеться в блозі Microsoft. Утім, за бажання його можна вибрати вручну. Автоматичне визначення площі, що підлягає видаленню, є більш актуальним для складних фотознімків із великою кількістю об’єктів.

У штатному редакторі Windows з'явилася популярна функція з Photoshop

Неважко здогадатися, що з появою в Paint функції видалення фону популярність штатного редактора серед користувачів Windows помітно зросте. На відміну від Photoshop платити за використання Paint не потрібно.

У штатному редакторі Windows з'явилася популярна функція з Photoshop

Наразі оновлений редактор доступний користувачам тестової збірки Windows 11. У вересні-жовтні розробники Microsoft мають намір додати його в релізну версію ОС. Крім більш функціонального редактора, вона отримає покращений мікшер гучності, вбудований RAR-архіватор, ШІ-асистента Copilot та ін.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно