ГоловнаТехноБюджетні флагмани POCO F6 та POCO F6 Pro: точна дата презентації та...

Бюджетні флагмани POCO F6 та POCO F6 Pro: точна дата презентації та перші офіційні подробиці

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” розкриває подробиці про майбутні моделі POCO F6/F6 Pro, включно з датою презентації та ключовими характеристиками. Дебют смартфонів очікується цього місяця. Вони обіцяють стати популярними серед користувачів середнього і т.зв. “середньовисокого” цінового сегмента.

Подробиці

Згідно з офіційною заявою китайського техногіганта, обидві моделі будуть представлені 23 травня цього року в Індії та ОАЕ. Далі підуть світові продажі. І той, і інший апарат працюватимуть на операційці HyperOS.

POCO F6 і POCO F6 Pro: точна дата презентації і перші офіційні подробиці

POCO F6 приросте тими самими функціями, що й Redmi Turbo 3, включно з OLED-екраном 6,67″/120 Гц/2400 ніт, АКБ на 5000 мА/год, чип-системою Snapdragon 8s Gen 3, швидкою зарядкою на 90W і оптикою на чолі з 50-мегапіксельним об’єктивом Sony LYT-600.

POCO F6 Pro на базі Redmi K70 отримає аналогічний за типом, розміром і частотою оновлення дисплей з трохи більшою максимальною яскравістю (4000 ніт), набір мікросхем Snapdragon 8 Gen 2, батарею на 5000 мА/год. з адаптером швидкої зарядки на 120W і головну камеру OmniVision на 50 Мп.

Замість резюме

POCO F6 обіцяє стати лідером продажів завдяки своєму поєднанню якості та ціни.

POCO F6 Pro, незважаючи на деякі переваги, може виявитися менш привабливим варіантом для споживачів.

Головні новини: