ГоловнаТехноЯк встановити новий «Центр управління» HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi з MIUI

Як встановити новий «Центр управління» HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi з MIUI

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Власники пристроїв екосистеми “Сяомі” отримали можливість встановити новий Центр управління HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi/Redmi/POCO під управлінням MIUI, незалежно від версії останньої.

Подробиці

HyperOS пропонує безліч нових функцій, включно з поліпшеною системою без помилок і оптимізованою роботою, що призводить до меншого використання ресурсів і економії заряду батареї. На візуальному рівні нова прошивка має більш мінімалістичний та інтуїтивно зрозумілий дизайн. Багато її додатків, включно з Центром управління, було перероблено для більшої практичності та ефективності.

Користувачі, пристрої яких не підлягають оновленню до HyperOS, можуть встановити новий Центр управління на будь-який смартфон екосистеми, дотримуючись наведеної нижче черговості дій:

  1. Завантажити надбудову, що містить новий Центр управління HyperOS, за посиланням https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/systemui-controls/systemui-controls-15-0-0-78-0-release/xiaomi-system-ui-plug-in-15-0-0-78-0-android-apk-download/
  2. Відкрити завантажений застосунок і натиснути “Оновити” (користувачам, яким ніколи не встановлювали завантажені програми, буде запропоновано ввімкнути можливість встановлення застосунків із невідомих джерел; треба дати згоду на відповідну дію і натиснути кнопку “Налаштування”).
  3. Перезавантажити пристрій.

Як встановити новий Центр управління HyperOS на будь-який смартфон екосистеми Xiaomi під управлінням MIUI

Ці прості дії дадуть змогу встановити новий Центр управління HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi/Redmi/POCO, який працює на MIUI, та отримати у своє розпорядження мінімалістичнішу і водночас практичнішу панель управління з усім необхідним під рукою.

Головні новини: