ГоловнаТехноВитік прес-рендерів Nokia G42 5G розкрив характеристики та ціну смартфону

Витік прес-рендерів Nokia G42 5G розкрив характеристики та ціну смартфону

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перспективний смартфон Nokia G42 5G, який нещодавно був помічений на сайтах Geekbench і Bluetooth SIG, “намалювався” на офіційних прес-рендерах розробника.

Подробиці

Судячи з витоку, новинка буде доступна у двох колірних варіантах: чорному і фіолетовому. Пристрій отримає вигнуту рамку з боків і задню кришку з 3 об’єктивами. На передній панелі видно обідки, краплеподібний виріз і солідне “підборіддя”.

Витік пресрендерів Nokia G42 5G розкрив специфікації, характеристику і ціну пристрою

Апарат виконаний із пластику й адаптований для самостійного ремонту (заміни батареї, зарядного порту, екрану тощо). Смартфону пророкують підтримку QuickFix – опції, що дає змогу купувати точні інструкції та запасні частини безпосередньо в iFixit.

Можливості перспективної новинки розкриваються у звіті Suomimobiili, згідно з яким Nokia G42 5G отримає РК-дисплей 6,56″/1612 х 700р./90 Гц і вбудований у клавішу живлення сенсор TouchID.

Роздільна здатність головної камери становить 50/2/2 Мп, фронтального селфі-модуля – 8 Мп. Ємність АКБ – 5000 мА/год, тип ОС – Android 13, обсяг сховища – 128 Гб.

Автори колишніх інсайдів заявляли про наявність у смартфоні процесора SD480+5G, співвідношення сторін 20:9, двох варіантів оперативної пам’яті на 4/6 Гб і вартості в районі 1999 данських крон, що еквівалентно 268 євро.

Стрічка новин: