ГоловнаВійськові технологіїПентагон розмістив замовлення на постачання антидронових комплексів VAMPIRE для ЗСУ

Пентагон розмістив замовлення на постачання антидронових комплексів VAMPIRE для ЗСУ

L3Harris Technologies і оборонне відомство США уклали контракт. Відповідно до домовленостей, компанія повинна поставити Пентагону ракетні комплекси VAMPIRE в кількості 14 одиниць. Вони будуть передані ЗСУ.

Подробиці

Згідно із умовами контракту на 40 млн USD, комплекси VAMPIRE мають бути встановлені на автотранспортні засоби. Перша партія ракетних систем об’ємом чотири одиниці буде передана українській армії в першому півріччі нинішнього року. Ще 10 комплексів VAMPIRE виробник зобов’язаний відвантажити замовнику в другій половині року.

Ракетний комплекс VAMPIREПредставник L3Harris Люк Савуа з цього приводу зазначив, що український народ став на захист своєї країни та незалежності. Компанія L3Harris Technologies має намір надати підтримку стратегічному партнеру США шляхом постачання сучасних озброєнь.

Ракетний комплекс VAMPIREПрем’єра прототипу VAMPIRE відбулася у квітні минулого року. У серпні Білий дім включив ракетні системи в черговий пакет оборонної підтримки обсягом 3 млрд USD. VAMPIRE призначений для знищення безпілотників ракетами з лазерним наведенням. Ракетний комплекс монтується в кузові пікапа.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно