ГоловнаТехноSamsung Galaxy S23 може відмовитися від базової моделі на 128 Гб

Samsung Galaxy S23 може відмовитися від базової моделі на 128 Гб

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Самсунг” має намір випустити майбутню серію Galaxy S23 з пам’яттю не менше 256 Гб. Про це заявив техноблогер Ахмед Квайдер, який спеціалізується на висвітленні новин південнокорейського бренду.

Детально

Експерти, які ознайомилися з прогнозом, заявляють, що в разі, якщо озвучене персонажем “пророцтво” виявиться правдою, то перспективний Galaxy S23 Ultra поставлятиметься з єдиним варіантом “оперативки” на 12 Гб.

Збільшення базового обсягу пам’яті призведе до підвищення стартової ціни. Торішній флагман Galaxy S22 на момент прем’єри коштував майже $883. Цього року фанати південнокорейського бренду можуть побачити чотиризначний цінник.

У серію Galaxy S23 мають увійти однойменна базова модель, поліпшена версія Galaxy S23+ і топовий варіант Galaxy S23 Ultra. Орієнтовна дата їхньої презентації – 01 лютого. На церемонії очікується представлення прошивки OneUI 5.1 і наступного покоління Galaxy Book.

З недавніх витоків випливає, що смартфони S23 не отримають звичного білого забарвлення корпусу. Споживачам будуть запропоновані пристрої в чорному, кремовому, зеленому і лавандовому колірному виконанні.

Усім представникам “лінійки” пророкують осучаснену систему терморегулювання для більшої продуктивності. Також повідомляється, що розробники “твердо налаштовані” вирішити проблему дроселювання чипсета.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: