ГоловнаТехноЗа допомогою HyperOS Camera можна покращити можливості камери смартфонів Xiaomi

За допомогою HyperOS Camera можна покращити можливості камери смартфонів Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила оновлену версію додатка “Камера” для нової операційки HyperOS, яка значно поліпшена порівняно з попередніми версіями. Апдейт виправляє безліч помилок і підвищує стабільність роботи додатка, що робить його більш зручним для користувачів.

Детально

З виходом HyperOS китайський техногігант почав оновлювати фірмові додатки, включно з “Галереєю” і “Камерою”. Останній неухильно вдосконалювався протягом весняних місяців і вже пропонує користувачам стабільнішу та функціональнішу платформу для фотографування, зменшуючи тим самим необхідність у використанні сторонніх програм на кшталт GCam.

Нова версія “Камери” для HyperOS під символьним позначенням V5.2.001620.0 налічує безліч поліпшень, спрямованих на підвищення стабільності та продуктивності додатка. Завдяки цьому користувачі можуть повною мірою використовувати можливості фотосенсорів смартфонів для отримання більш якісних знімків.

Улучшенная версия HyperOS Camera стала доступна для загрузки

Одним із ключових поліпшень стала модернізація системи штучного інтелекту, що дало змогу отримувати якісніші фото в умовах низької освітленості. Апдейт також виправляє безліч помилок, підвищуючи тим самим стабільність роботи програми.

Нова версія “Камери” сумісна виключно з HyperOS на базі Android 14. Власники Xiaomi/Redmi/POCO, що працюють на Android 13, не зможуть встановити це оновлення.

Для тих, чиї пристрої відповідають вимогам, доступне завантаження нової версії програми “Камера” за офіційним посиланням https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/camera-xiaomi/camera-xiaomi-5-2-001620-0-release/

Процес встановлення займає всього кілька хвилин і не вимагає особливих навичок, аналогічно встановленню будь-якого іншого додатка.

Таким чином, “Сяомі” продовжує вдосконалювати свої програмні продукти, забезпечуючи користувачів більш зручними і функціональними інструментами для зйомки.

Головні новини: