ГоловнаТехноФедоров озвучив терміни появи в "Дії" довгоочікуваної функції

Федоров озвучив терміни появи в “Дії” довгоочікуваної функції

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Щойно депутати ВРУ проголосують профільний законопроєкт, користувачам мобільного аплету “Дія” стане доступна можливість розмитнення автотранспортних засобів. Про це заявив Михайло Федоров. Так керівник Мінцифри відреагував на виявлення співробітниками СБУ корупційної схеми, пов’язаної з розмитненням вантажних машин.

Детально

Цього тижня СБУ повідомила про припинення масштабної корупційної схеми, пов’язаної з розмитненням автомобілів. Працівники Житомирської митниці змінювали в деклараціях рік випуску вантажних машин. Завдяки “омолодженню” великовантажного автотранспорту, декларантам вдалося уникнути сплати митних зборів на суму 40 млн грн.

Федоров з цього приводу зазначив, що позбутися суб’єктивного фактора, який має місце під час оцінки автомобілів, можна за допомогою цифровізації. При розмитненні автотранспортних засобів через мобільний апплет “Дія” вся процедура відбуватиметься в автоматичному режимі на підставі чітких критеріїв. Завдяки цьому ціна автомобіля жодного значення для розмитнення не матиме. Користувачі застосунку бачитимуть на екрані всі обов’язкові платежі, що підлягають сплаті. У команди Мінцифри все готово для запуску нової послуги. Міністерство чекає ухвалення профільного законопроєкту депутатами ВРУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: