ГоловнаРейтингиXiaomi вперше вдалося обігнати Samsung на світовому ринку бездротових навушників

Xiaomi вперше вдалося обігнати Samsung на світовому ринку бездротових навушників

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” зміцнила позиції на глобальному ринку бездротової гарнітури, ставши другим за обсягом продажів брендом за підсумками стартового триместру 2024 року. Apple, яка зберігає лідерство протягом багатьох років, залишилася першою. Замикає трійку лідерів “Самсунг”.

Подробиці

“Сяомі” вдалося досягти вражаючого приросту продажів на 61%.

Бездротові навушники стали невід’ємним атрибутом сучасних смартфонів, чому значною мірою посприяв внесок китайського техногіганта, продукція якого може похвалитися представницькими функціональними можливостями.

– Xiaomi вперше обігнала південнокорейського гранда Samsung, посівши другу позицію серед виробників бездротових навушників по всьому світу, – зазначається в оприлюдненому напередодні звіті аналітичної компанії Canalys.

“Яблучна” компанія, згідно з укладачами рейтингу, продовжує утримувати лідерство з часткою в 25%, незважаючи на зниження продажів на 8% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Xiaomi Group, що вийшла на друге місце, контролює 8% ринку (+61%). Корпорація Samsung, яка продемонструвала слабенький приріст (+3%), змушена задовольнятися третім місцем з аналогічним показником у 8%.

Xiaomi вперше вдалося обігнати Samsung на світовому ринку бездротових навушників

Четвертий рядок рейтингу дістався китайському бренду boAt з ринковою часткою в 5% і 7-відсотковим зростанням продажів. Замикає п’ятірку лідерів Huawei (3% глобального ринку бездротової гарнітури; +7%).

Ринок бездротових навушників демонструє динамічний розвиток, а Xiaomi продовжує зміцнювати свої позиції, пропонуючи споживачам якісні та функціональні аксесуари, зазначають автори дослідження.

Головні новини: