ГоловнаТехноПрем'єра iPhone 14 може бути відкладена через тайванську епопею Пелосі

Прем’єра iPhone 14 може бути відкладена через тайванську епопею Пелосі

Нещодавній вояж Ненсі Пелосі на острів Тайвань може призвести до зриву термінів запуску промислового складання iPhone 14. Про це пише GSMArena.

Подробиці

Відповідно до затверджених Компартією КНР нових правил складання відвантажувальних документів, згадка Китайської Республіки або острова Тайвань заборонена. Таким чином, електроніка, що збирається на Тайвані, може бути повернута китайською владою назад на острів через невідповідність відвантажувальних документів новим правилам.

Будучи на Тайвані, спікер Палати представників спілкувалася з топ-менеджерами TSMC та віце-президентом Pegatron, які є контрактними виробниками Apple. На думку експертів, торговельна війна між КНР та Тайванем через це може загостритися.

Керівництво купертинської корпорації вже встигло звернутися до своїх тайваньских партнерів з проханням видалити з електронних виробів маркування Made in Taiwan.

Нагадаємо, що Пелосі побувала на Тайвані 2-3 липня всупереч загрозам офіційного Пекіна. Влада Китаю загрожувала американській чиновниці «рішучими заходами», однак у результаті мовчки проковтнула завдану США образу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно