ГоловнаТехноXiaomi готує до прем'єри "короля кнопкових телефонів"

Xiaomi готує до прем’єри “короля кнопкових телефонів”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Незабаром на комерційному ринку з’явиться потужний кнопковий апарат від китайського вендора Xiaomi. Мобільний пристрій Qin F22 Pro отримав сенсорний дисплей та інтегровану у фізичну клавіатуру камеру. Інформація про це міститься у базі даних Мінпромінформтехнологій Китаю.

Подробиці

В якості програмної платформи в новому гаджеті буде використовуватися Android. Зареєстрований у базі даних китайського міністерства апарат комплектується 3,5-дюймовим екраном (640x960p).

Роздільна здатність фронтальної камери становить 2 МП, а тильної – 8 МП. “Фронталка” інтегрована в апаратну клавішу решітки.

Xiaomi Qin F22 Pro srcset=

Кнопковий телефон отримав акумуляторний блок на 2150 мА/год. При введенні даних за допомогою фізичної клавіатури, ємності АКБ вистачить на кілька днів роботи. Для заряджання батареї можна використовувати 10-ватний адаптер.

Дата прем’єри гаджета та його вартість виробником не називаються. До речі, “королем кнопкових телефонів” новинку від Xiaomi журналісти назвали не просто так. Завдяки наявності сенсорного дисплея та Android 12, користувачі зможуть встановлювати на Qin F22 Pro звичні програми.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: