ГоловнаТехноКомпанія Ілона Маска заснувала в Грузії юрособу Starlink Georgia слідом за Україною

Компанія Ілона Маска заснувала в Грузії юрособу Starlink Georgia слідом за Україною

Провайдер Starlink отримав від грузинської Комісії з комунікацій авторизацію. Таким чином, остання перешкода для офіційного виходу на грузинський ринок була усунена.

Подробиці

У повідомленні грузинського регулюючого органу з цього приводу зазначається, що інтернет-провайдер Starlink, який належить заснованій Маском компанії SpaceX, був авторизований як оператор зв’язку. Заява про надання авторизації була подана юристами SpaceX на розгляд комісії 8 липня поточного року. На даний момент провайдер зайнятий підготовкою до відкриття в Грузії свого представництва.

На грузинському телекомунікаційному ринку Starlink працюватиме через комерційну структуру Starlink Georgia, яка була заснована в країні наприкінці минулого місяця. До речі, на українському ринку провайдер супутникового інтернету працює через юрособу Starlink Ukraine.

Користувачам із Росії розраховувати на підключення до супутникового інтернету не варто. Виходити на російський ринок провайдер Starlink не планує. Російська Федерація була включена до стоп-листу разом з Іраном, Кубою, Венесуелою, КНДР та іншими авторитарними державами.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно