П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаВійськові технологіїОпублікований список каналів Viber із правдивими новинами

Опублікований список каналів Viber із правдивими новинами

В умовах бойових дій вкрай важливо мати доступ до достовірної інформації про події, що відбуваються на фронті. На жаль, війна ведеться не лише на полі бою, а й в інформаційному просторі. Ворог активно розповсюджує фейкові новини з метою дезінформації населення. Пропонуємо до вашої уваги добірку Viber-каналів, в яких публікується тільки правдива інформація.

Центр протидії дезінформації

У цьому каналі співробітники центру розповідають про фейки та маніпуляції російських ЗМІ. Крім цього, вони перевіряють новини інтернет-видань на достовірність. Результати таких перевірок розміщуються у каналі та на веб-ресурсі центру.

Головне управління розвідки

У Viber-каналі ГУР можна ознайомитись з актуальними зведеннями з передової, почитати історії про українських захисників, послухати перехоплення розмов тощо.

Spravdi

Власником цього Viber-каналу є Центр стратегічних комунікацій, що працює при Мінінформполітики. У ньому публікуються відомості про російську дезінформацію та пропаганду.

Метою Sparavdi є прищеплення простим українцям навичок боротьби з російською інформаційною агресією.

Країна_інфо

Адміністрація каналу займається висвітленням скоєних окупаційними військами злочинів. Крім цього, в каналі публікуються дані про видатних українських волонтерів та бійців ЗСУ.

Ukraine NOW

Канал спеціалізується на публікації українських та міжнародних новин. У ньому можна знайти інформацію про підтримку іноземних партнерів, що надається Україні.

dovidkainfo_bot

Від цього робота можна отримати тямущі рекомендації на всі випадки життя. Зокрема, він знає, як вести себе під час обстрілу, як оформити компенсацію, як вижити на окупованій території тощо.

Для пошуку вказаних вище каналів у Viber виконайте такі дії:

  1. Відкрийте програму Viber.
  2. Натисніть «Чати».
  3. Потім “Пошук”.
  4. Введіть назву каналу.

У iOS-версії програми для вибору пошуку необхідно пальцем згорнути вниз у розділі «Чати».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне