ГоловнаВійськові технологіїNATO тестує в Україні сучасні військові технології - Рєзніков

NATO тестує в Україні сучасні військові технології – Рєзніков

Після вторгнення окупаційних військ країни Заходу почали надавати Україні військову підтримку. В країну ринуло небачене раніше озброєння. У результаті Україна перетворилася на величезний полігон, в якому НАТО випробовує сучасні військові технології. У ролі «піддослідних кролів» виступають російські війська. Про це в інтерв’ю Forbes повідомив керівник оборонного відомства України О. Рєзніков.

Подробиці

За словами міністра, Україна отримує військову допомогу від 50 іноземних держав. Останнім часом вони охоче надавали ЗСУ наступальні види озброєнь. Союзниками рухає не лише бажання долучитися до перемоги над Кремлем. Збройний конфлікт дозволяє їм тестувати нові військові технології за умов реальних бойових дій. Збройні сили іноземних держав мають унікальну можливість випробувати в польових умовах засоби РЕБ, аеророзвідки, захисну амуніцію, турнікети тощо.

Олексій Резніков і Валерій Залужний

Резніков підкреслив, що зараз в Україну поставляється в основному натовське озброєння. Останнє потребує обслуговування. У зв’язку з цим незабаром на території України з’являться бази для ремонту, відновлення та виробництва військової техніки. Простіше кажучи, в країні почнеться розгортання військової інфраструктури, яке відповідає вимогам NATO, що в кінцевому рахунку призведе до посилення обороноздатності країни.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно