ГоловнаТехноВ Viber з'явилися нові функції і модерація

В Viber з’явилися нові функції і модерація

«Вайбер» анонсував появу нових функцій у каналах користувача для аудиторії та творців контенту. Забезпечувати безпеку аудиторії вирішено шляхом приєднання месенджера до Кодексу поведінки ЄС для усунення мови суперечностей в Мережі.

Новини для учасників каналів

  • Коментарі для обміну думками та обговорення актуальних питань. Підключення/відключення коментарів залишено на розсуд адміністрації каналів.
  • Планування публікацій для завчасного написання текстів та їх оприлюднення в заданий автором час.
  • «Таємний» список учасників, доступ до вмісту якого будуть мати виключно адміни (користувачам буде доступна лише інформація про загальну кількість учасників).

Rakuten Viber запустив нові функції у каналах та підписав Кодекс поведінки Європейського Союзу для запобігання мові ворожнечі та захисту користувачів

Для перетворення спільнот на канали створено спецбот https://chats.viber.com/community2channel. Після переходу на канал “відкотитися” назад до спільноти стає неможливим. Попередні листування під час переходу зберігаються у первозданному вигляді та доступні для ознайомлення учасникам каналу.

Керівництво Вайбера також поставило підпис під Кодексом поведінки ЄС з протидії ворожнечі в Мережі. Це означає, що компанія взяла на себе зобов’язання щодо моніторингу, аналізу та видалення меседжів, що містять ознаки ворожості, ненависті та дискримінації.

Підписанням зазначеного вище документа компанія зобов’язалася взаємодіяти з юридичним Гендиректоратом Єврокомісії, органами ЄС із захисту прав споживачів та спеціалізованими НУО. При виявленні агресивного або принижуючого користувачів контенту, будь-який з учасників каналу може промаркувати пост як неприйнятний. Протягом доби модератори перевірять вміст контенту та вживуть належних заходів у разі потреби.

Залучення спеціалізованих НУО дозволить Вайберу підвищити захист аудиторії від мови ворожнечі, наголошується в оприлюдненому вчора прес-релізі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно