ГоловнаТехноВідома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Відома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Гра Assassin’s Creed Shadows, раніше відома як Assassin Creed Codename Red, дебютує 15.11.2024 у магазинах Epic Games і Ubisoft Store. Проєкт буде доступний на різних пристроях, включно з PS5, ПК, Apple Mac, Xbox Series X/S, і хмарних гейм-платформах на кшталт Amazon Luna і Ubisoft+.

Деталі

Розробка гри ведеться з 2022-го. Сюжет розгортається в середньовічній Японії. За проєкт відповідає Ubisoft Quebec. Очікується, що гра матиме схожість з Assassin Creed Odyssey.

Assassin Creed Shadows: трейлер і дата виходу

Трейлер гри, представлений у Мережі, є скоріше кінематографічним роликом, ніж демонстрацією геймплея. Однак атмосфера гри виглядає інтригуюче, особливо з огляду на обраний японський сеттинг XVI століття. У грі присутні два персонажі: самурай і вбивця-шинобі, кожен з яких має свій унікальний стиль гри.

Передплатники Ubisoft+ зможуть почати грати в Assassin’s Creed Shadows трохи раніше, починаючи з 12 листопада. Будуть доступні три видання гри:

  • стандартне за $70;
  • Gold за $110 із сезонним абонементом на DLC, бонусним квестом і раннім доступом до гри з 12 листопада;
  • Ultimate Edition за $130, яке додатково включає червоно-чорний фотофільтр і кілька скінів для персонажів.

Крім того, буде випущено колекційне видання за $280, яке містить різні фізичні предмети на кшталт чохла для SteelBook, паперової мапи світу, фігурок головних героїв, великого артбуку, двох літографій і багато чого іншого.

Головні новини: