Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаВійськові технологіїВбиті росіяни ідентифікуються за допомогою AI-технологій - Федоров

Вбиті росіяни ідентифікуються за допомогою AI-технологій – Федоров

Для ідентифікації загиблих під час бойових дій російських військовослужбовців влада України використовує AI-технології. Спеціальні алгоритми не тільки розпізнають ворожих солдатів і офіцерів, а й пов’язують їх зі своїми родичами у соціальних мережах. Про це повідомив голова Мінцифри М. Федоров.

Подробиці

Міністр стверджує, що з початку російської агресії за допомогою AI-технологій в Україні було ідентифіковано кількасот росіян. Про факт загибелі їх родичі були повідомлені штучним інтелектом.

За словами Федорова, Україна продовжує використати сучасні технології на кібернетичному фронті. Штучний інтелект активно використовується для встановлення особи російських солдатів, які загинули на території України. У разі успішної ідентифікації померлого, спеціальні алгоритми починають шукати його родичів у соціальних мережах.

Як виявилося, здебільшого громадяни Російської Федерації підтримують військову агресію проти України. У зв’язку з цим за загиблих на території суміжної держави родичів вони не переживають.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне