ГоловнаБанкінгУсі гроші з рахунків Бонус+ будуть списані ПриватБанком на користь армії

Усі гроші з рахунків Бонус+ будуть списані ПриватБанком на користь армії

Керівництво кредитної організації, що перебуває під контролем держави, ПриватБанк вирішило закрити програму лояльності Бонус+. Усі кошти, що знаходяться на віртуальних картах Бонус+, будуть списані на користь ЗСУ 1 травня. Після цього програму лояльності буде закрито. Про це стало відомо від представника прес-служби банківської установи.

Подробиці

За його словами, загалом на карткових рахунках учасників програми лояльності перебуває близько 600 млн. грн. Ці кошти будуть передані українській армії. Клієнти, які не бажають жертвувати кошти ЗСУ, мають витратити їх до 1 травня. Зробити це можна у партнерських магазинах та закладах громадського харчування.

1 квітня Приватбанк несподівано для багатьох клієнтів скасував так звані кредитні канікули. Втім, у держбанку стверджують, що це не так. До кінця військових дій Приват не нараховуватиме клієнтам пеню та штрафи за прострочені платежі. При цьому на суму кредитної заборгованості нараховуватиметься 1,7%. У банку акцентували увагу на тому, що до початку війни ставка за картковими кредитами становила 3,4%. Приват зменшив її вдвічі. Утримувачі карток «Універсальна Gold» зможуть не платити за їхнє обслуговування до кінця весни.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно