ГоловнаБанкінг«Приватбанк» приготував неприємне нововведення для пенсіонерів

«Приватбанк» приготував неприємне нововведення для пенсіонерів

«Приватбанк» обнулив нарахування відсотків на залишок коштів по пенсійних картах. Відповідні операції припиняються з 01 червня. Раніше аналогічне рішення було прийнято щодо власників кредитного “пластику”.

Сповіщення про обнулення депозитної складової вже почали надходити українським пенсіонерам. Раніше громадяни «похилого віку» могли розраховувати на додатковий дохід в 4%/рік.

Натомість пенсіонерам обіцяні якісь альтернативи у вигляді бонусів і кешбеку. Конкретизувати, що саме мається на увазі під словосполученням «і інше», прес-секретар фінінститута чомусь «посоромився». Повний текст коментаря Олега Серги наведено нижче.

««Приватбанк» приготував неприємне нововведення для пенсіонерів

Можлива причина відмови «Приватбанку» використовувати колись популярні «заманухи» – переорієнтація на роботу з ОВДП. Прихильники цієї точки зору вважають, що необхідність в нарощуванні клієнтської бази відпала завдяки непоганим доходам від ринку держоблігацій.

Дехто продовжують твердити про незавидне фінансове становище «Приватбанку» і його крайню токсичність для населення (приклади найбільш кричущих випадків – в цій статті і індексованих посиланнях в її нижній частині).

Непрямим підтвердженням репутаційного краху «Привату» є бажання керівництва країни якомога швидше «сплавити» вже давно віджитий актив іноземцям.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...