ГоловнаТехноДекілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія “Сяомі” знову зіткнулася з негативними відгуками у зв’язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і не зможуть отримати HyperOS або оновлення Android у майбутньому.

Детально

“Сяомі” регулярно оновлює список смартфонів, підтримка яких припиняється. Якщо пристрій потрапляє до цього переліку, він більше не оновлюватиметься і втратить підтримку з боку виробника.

Список моделей, які напередодні втратили підтримку, включає такі смартфони:

– Xiaomi Mi 11 Lite (європейська та глобальна версії);

– Redmi Note 10 Pro (європейська та глобальна версії);

– POCO X3 Pro (на деяких азіатських ринках).

Кілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника і можливості отримання HyperOS
Mi 11 Lite

Це означає, що перераховані вище апарати не зможуть отримувати апдейти і підтримку HyperOS у майбутньому. Список було оновлено 26 квітня (користувачі можуть побачити зміни на порталі Центру безпеки Xiaomi).

Якщо пристрій потрапив до цього переліку, це не означає, що він раптово став непридатним для використання. Однак включення до EoL-списку може позначитися на безпеці та загальному користувацькому досвіді, оскільки апарати з переліку більше не отримають оновлень безпеки та інших важливих апдейтів.

Громадянам, смартфони яких внесено до EoL-списку, доцільно розглянути можливість переходу на новий пристрій, оскільки виробник знімає з себе відповідальність за безпеку та функціональні можливості таких апаратів.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi офіційно підтвердила, що Poco F6 Pro виявився клоном Redmi K70

"Сяомі" випадково розкрила частину відомостей про перспективний смартфон Poco F6 Pro, підтвердивши його прямий зв'язок з моделлю Redmi K70, що продається виключно на території...

Бюджетний Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик смартфону

Бренд "Мейзу" підтвердив дату церемонії дебютного показу нового смартфона свого виробництва Meizu 21 Note з набором процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Презентація апарату відбудеться...

Як прибрати дублікати фотографій та скріншотів зі смартфонів Xiaomi всього за кілька кліків

"Сяомі" представила новий інструмент для оптимізації роботи з галереєю, покликаний раціональніше використовувати внутрішню пам'ять. Подробиці Проблема дублювання фотографій і скріншотів знайома багатьом користувачам смартфонів. Часто знімки...