ГоловнаТехноУ нових «розумних» годинниках Samsung з'явиться функція моніторингу цукру в крові

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

“Самсунг” подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента південнокорейського техногіганта Хон Пака з учасниками консультативної ради Samsung Health, що відбулася напередодні, де обговорювалися питання моніторингу здоров’я та інтеграції ШІ в портативні девайси.

Детально

Монітор рівня цукру в крові може стати головною “родзинкою” Galaxy Watch 7. Ця опція може бути корисною для осіб з діабетом і фанатів здорового способу життя. Чутки також вказують на те, що багато інших розробників носимих пристроїв на чолі з Apple також працюють над аналогічною функцією.

Хон Пак у січні цього року натякав на можливість включення опції виміру цукру в крові в майбутні портативні аксесуари південнокорейського техногіганта. Ця технологія позиціонується як безперервна і неінвазивна, що полегшить її використання.

Наразі невідомо, чи буде монітор рівня цукру в крові доступний у всіх моделях Galaxy Watch 7 або тільки в топових версіях.

Експерти, тим часом, попереджають про потенційні складнощі Samsung з регулятивними питаннями в разі класифікації аксесуара як медичного пристрою.

Найближчий форум Samsung Unpacked анонсовано на 10.07.2024. На ньому очікується представлення більш докладних відомостей про Galaxy Watch 7 і його можливості.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Мобільний браузер Opera отримав нову зручну функцію за рахунок ІІ-помічника

Андроїд-версія браузера Opera приросла вбудованим штучним інтелектом. Новинка, іменована Aria, здатна аналізувати вміст веб-сторінок і виділяти ключові моменти. Подробиці Новий інструмент допоможе користувачам швидко зрозуміти основну...

Одна з кращих нових функцій Android стала доступною на iPhone: як активувати

Одна з найкращих нових функцій "Андроїд", відома як Circle to Search, стала доступна для власників айфонів. Подробиці Завдяки зусиллям Google Corp., користувачі "яблучних" смартфонів отримали можливість...

WhatsApp отримав кардинально новий дизайн для смартфонів з Android та iOS

Тиждень, що минає, ознаменувався значущою подією у світі мобільних застосунків - презентацією командою WhatsApp великого оновлення дизайну для андроїд- і iOS-версій месенджера. Подробиці Нововведення, за запевненнями...