ГоловнаБанкінгТермінал Приватбанку в черговий раз "вкрав" гроші клієнта

Термінал Приватбанку в черговий раз “вкрав” гроші клієнта

Українці продовжують скаржитися на “кражу” грошей терміналами Приватбанку. За останній тиждень рахунок таких скарг в масштабах країни йде на десятки. Цього разу не пощастило жительці Борисполя (Київська область).

За словами постраждалої, з трьох відправлених в термінал купюр по 500 грн апарат побачив лише одну. Спроба домогтися повернення грошей через «гарячу лінію» виявилася безуспішною: дівчина зі служби підтримки заявила, що збоїв в термінальній мережі не зафіксовано. Проте, співробітниця Приватбанку пообіцяла постраждалый повернення грошей на картковий рахунок, проте обіцянка в результаті виконана не була. Як наслідок, немаленька сума в 1 000 гривень зникла в невідомому напрямку.

Автор скарги застерегла клієнтів Приватбанку не користуватись терміналами і порадила проводити платіжні операції у відділеннях через касу.

Терминал «Приватбанка» в очередной раз украл деньги клиента

Раніше наш портал вже публікував схожу історію. Ознайомитися з кричущим випадком можна тут.

Нагадаємо, що за останні пару місяців Приватбанк примудрився вляпатися в кілька неприємних історій. Найрезонансніші з них – вимагання кредиту у сторонніх, погрози дітям, необгрунтовані блокування рахунків і поява бази даних клієнтів фінінститута у відкритому доступі.

Раніше наш читач, від якого Приватбанк вимагав виплати неіснуючого кредиту, зумів відбитися від колекторів і розповів про свій досвід редакції Prostomob. Ознайомитися з подробицями можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...