ГоловнаВійськові технологіїСтав відомий характер пошкоджень техніки від суббоєприпасів ракет ATACMS

Став відомий характер пошкоджень техніки від суббоєприпасів ракет ATACMS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Мережу витекли фотознімки частини фюзеляжу Ка-52, який перебував на атакованому за допомогою тактичних ракет ATACMS аеродромі під Луганськом. Пошкодження від суббоєприпасів, що містяться в БЧ касетних ракет, отримали щонайменше п’ять машин.

Детально

На наведених нижче фото видно, що оцінити ступінь пошкодження ударних вертольотів за супутниковими фотознімками неможливо в принципі. Річ у тім, що отвори від осколків суббоєприпасів M75 настільки дрібні, що розгледіти їх можна тільки зблизька.

Став відомий характер пошкоджень техніки від суббоєприпасів ракет ATACMS Став відомий характер пошкоджень техніки від суббоєприпасів ракет ATACMS

Відображена на фото машина не горіла і не розвалилася на частини. Розглянути отвори від осколків M75 із супутника не є можливим. На знімку можна побачити частину кабіни площею 1,5 х 1,5 м. Щільність отворів вражає. По суті, ударний вертоліт перетворився на решето.

Став відомий характер пошкоджень техніки від суббоєприпасів ракет ATACMS

Російський оборонпром позиціонує К-52 як броньовану машину. Зроблені в луганському аеропорту фотознімки красномовно свідчать про те, що це далеко не так. Пошкоджені осколками M75 машини чекає тривалий за часом ремонт. Далеко не факт, що він увінчається успіхом.

Стрічка новин: